Blanda först blandningen till bädden för laxfilén. När filéerna har svalanat lite så bred över blandningen med chashewnötterna, vitlöken,limeskalet, smälta smöret och sweetchilisåsen
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Linda bacon runt laxfiléerna. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 4 laxfiléer
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Häll såsen över laxfiléerna. 4 st tinade laxfiléer,. 100 g creme bonjour vitlök. 4 st tinade laxfiléer,. 100 g creme bonjour vitlök
Ingredienser1 st Laxfilé (urbenad och trimmad, delad i två delar)1/2 Citron15 ml Fishsauce3 Vitlöksklyftor (pressade)10 ml OlivoljaSalt Svart peppar200 gr Jordärtskockor (skalade, låt de ligga i vatten tills det ska användas)3 dl Grädde2 dl vattenVitpeppar4 dl frityr olja150 gr Champinjoner 150 gr Cocktailtomater1 kg Små potatisar. MetodSteg1Tänd grillen Steg2Pressa juicen ur citronen och blanda den med fishsauce, vitlök, olivolja, salt och svart peppar