Teriyakisås är en japansk sojasås med härligt sötsur smak. Häll teriyakisåsen över fiskbitarna. (Vete används vid tillverkningen av teriyakisåsen, men den färdiga produkten är fri från gluten)
4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
4 Nudlar 250 g äggnudlar 1 dl teriyakisås Lax 4 port laxfilé (à 125 g) 3 krm salt 1 1/2 msk sesamfrö Dressing 2 msk pressad lime 1/2 tsk strösocker 1 krm salt 1 krm peppar 1 msk olivolja Grönsaker 1 grön paprika 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
400-500 g laxfilé (eller 4 bitar portionslax). ca 1 dl teriyakisås. Lägg laxen i en ugnsfast form, salta lite lätt och pensla över 2/3 av teriyakisåsen. 400-500 g laxfilé (eller 4 bitar portionslax). ca 1 dl teriyakisås