Strö osten ovanpå moset. Skär bort skinnet på en laxfilé och skär ut 4 fina bitar på cirka 150 gram styck. Riv 2 deciliter lagrad ost. 600 g laxfilé. 2 dl lagrad ost
Koka ihop vin, fond, crème fraiche, grädde och ost i en kastrull. På lördagskvällen lagade jag 3 rätters och huvudrätten var en ugnsbakad laxfilé i hummersås. 700-800 g färsk laxfilé i bitsaltseafood och fishkrydda (Santa maria)Sås. 700-800 g färsk laxfilé i bit
Gott laxrecept med ost som är från boken "Fredagsgourmet" från Allt om mat med vissa ändringar. Salta, peppra och vänd bitarna runt om i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i riven ost
Tillsätt ost och resten av smöret. ½ dl rostade pinjekärnor. 4 bitar laxfilé á 150 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 bitar laxfilé á 150 g rivet skal av 1 citron ½ dl rostade pinjekärnor 1 dl hackad färsk basilika 1 krm svartpeppar Risotto 2 dl avorioris 1 gul lök 1 dl torrt vitt vin pressad saft av ½ citroner 4 dl kycklingbuljong 1½ dl Arla Präst®, riven 50 g Arla® Svenskt Smör
Lägg på osten i små bitar överst. Får du ost över och vill ha en varm sås istället, så blanda ihop såsen och resten av osten och värm i en kastrull 4-6 laxfiléer. Ca 150 g cambozolaost
OSTPANERADLAXFILÉ. Blanda riven ost, parmesan, ströbröd och senap på ett fat. Ta upp fisken ur marinaden, krydda den med salt och vänd den i ostblandningen