Laxfilé morot recept

Laxfilé i ugn

Laxfilé i ugn

Serveras med pressad potatis och finrivna morötter 800 gr Laxfilé / mittbit. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Laxfilé med fetaost

Laxfilé med fetaost

600 g laxfilé. Skala potatis och morötter. Skär potatisen i klyftor och morötterna i stavar. Blanda potatis och morötter med olja, salt och peppar och lägg i långpanna
Inkokt laxfilé - Lättlagat

Inkokt laxfilé - Lättlagat

Inkokt laxfilé - Smidig tillagning som ger en mycket smakrik laxfilé. 500 g laxfilé. Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 500 g laxfilé
Pankopanerad laxfilé med wokad vitkål 11 propoints

Pankopanerad laxfilé med wokad vitkål 11 propoints

Strimla sockerärtorna fint på längden, strimla purjolöken, moroten och vitkålen. 2 laxfiléer (ca 125 g/styck). 1-2 morot. Pankopanerad laxfilé med wokad vitkål 11 propoints 2 portioner. 2 laxfiléer (ca 125 g/styck). 1-2 morot 1 bit purjolök
Halstrad laxfilé på het och syrlig salladsbädd med avocado, champinjoner & rödlök

Halstrad laxfilé på het och syrlig salladsbädd med avocado, champinjoner & rödlök

Ingredients3 st bitar Laxfilé (gör tre snitt på skinnsidan)1 st Avocado (i halv cm bitar)1 st Citron1/2 st morot (riven)1/2 st Rödlök (klyftad)125 gr Chaminjoner (delade)1/2 cm Röd chili (hackad)1 st Vitlöksklyfta (hackad)1 st Tomat (tärnad som avocadon)2 nävar salladsmixOlivoljaSaltVitpepparFlingsaltMethodStep 1Börja med att hetta upp en stekpanna med lite olivolja i, lägg sedan i rödlök, champinjoner, vitlök och chili, salt & peppra låt det sedan få färg och lägg upp det i en skål. 1/2 st morot
Örtbakad laxfilé med kantarellsås

Örtbakad laxfilé med kantarellsås

Krydda laxfilén med salt och peppar. Lägg det som ett täcke ovanpå laxfilén. 600 g laxfilé. Skala och strimla morötter, rotselleri, rödbetor och palsternacka fint
Härlig fisksoppa med blandad fisk, räkor, brysselkål, morötter och tomater

Härlig fisksoppa med blandad fisk, räkor, brysselkål, morötter och tomater

6 dl silad fisk/laxbuljong3 dl grädde - eller någon alternativ grädde2 dl torrt vitt vin eller vitt matlagningsvin1 burk körsbärstomater - Delizie och Mutti är storfavoriter3 msk hummerfond1 msk osötad tomatpuré4 stora vitlöksklyftor300 g brysselkål150 g små, späda morötter400 g skinn- och benfri laxfilé300 g vit fisk, ex torskrygg300 g räkor med skal1 liten knippa dillev salt och pepparTill servering