Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Tycker man inte om det ena eller andra så byter man ut eller hoppar över, soltorkade tomater kanske kan vara nåt (inte i vårt kök för då sitter det en pillelisa och petar i maten) och kapris något annat
Laxfilén med skinn penslades med olivolja, sedan pressades citronsaft över, kryddning med Santa Marias kryddkvarn "Fish & Seadfood" med bland annat saffran och fänkål
Blanda med sallad, kapris, ägghalvor och klipp över lite gräslök. 1600 g laxfilé. 1300 g sallad sallad, valfri 4 ägg, kokta 4 sötpotatisar, medium storlek 600 g laxfilé salt o peppar gräslök, ett knippe
1 msk kapris. Lax med rostad potatis och honungsdressing. Även om regnet står som spön i backen så kan man kanske få lite sommarkänsla om man gör lite sommarmat tänker jag