Skala och kärna ur avokadon. Får du ost över och vill ha en varm sås istället, så blanda ihop såsen och resten av osten och värm i en kastrull 4-6 laxfiléer. 2 avokado
Ingredients3 st bitar Laxfilé (gör tre snitt på skinnsidan)1 st Avocado (i halv cm bitar)1 st Citron1/2 st morot (riven)1/2 st Rödlök (klyftad)125 gr Chaminjoner (delade)1/2 cm Röd chili (hackad)1 st Vitlöksklyfta (hackad)1 st Tomat (tärnad som avocadon)2 nävar salladsmixOlivoljaSaltVitpepparFlingsaltMethodStep 1Börja med att hetta upp en stekpanna med lite olivolja i, lägg sedan i rödlök, champinjoner, vitlök och chili, salt & peppra låt det sedan få färg och lägg upp det i en skål. Step 2Blanda i avokadon, morötter och tomat, pressa i 1/3 av citronen och vänd allt försiktigt
Tärna avokadon, samt rör ner paprikan. Den här laxfilén blir väldigt god med sin härliga fyllning av fetaost, kapris och rödlök som skapar en härlig sälta
Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. 4 st laxfilé. 1 st avokado. Krydda fisken med salt och peppar. Halstra den runtom i en het stekpanna cirka 5 minuter, dela limen och pressa saften över fisken
Till dem hade jag stekt pak choi och avokado till. 500 g laxfilé. 500 g laxfilé. Jag älskar grönsaker i alla former och föredrar det hellre framför pasta, ris och potatis
Toppa med laxfilé, avokado och granatäppelkärnor. Jag har tänkt väldigt mycket på detta och så när jag var sugen på att skapa ett recet med laxfiléerna jag hade i frysen ville jag göra en så enkelt och god vardagsmiddag jag bara kunde
Halvera avokadon, ta bort kärnan och gröp ur den med en tesked. Skiva avokadohalvorna. 350 g laxfilé utan skinn. 1 avokado. 350 g laxfilé utan skinn. 1 avokado
Skär gurkan och avokadorna i mindre bitar. 600 g laxfilé. 3 avokador. Sätt ugnen på 175ºc. Lägg laxen i en ugnsfast form med lite olja eller smör i botten