örtkryddor och peppar till laxen. En fin laxfilé som egentligen kunde användas rå som sashimi fick här bli huvudrätt i sällskap av kokt romanescokål som jag tror är en korsning mellan blomkål och broccoli
Blanda väl med yoghurt och örtkryddor. 2 kg laxfilé. 5 dl frysta provencalska örtkryddor. 2 kg laxfilé med skinn salt peppar 1 msk pressad citron 150 g fetaost 2 dl grekisk yoghurt 0. 5 dl frysta provencalska örtkryddor Ugn
Blanda i matlagningsgrädde, turkisk yoghurt och örtkryddor. 700 g laxfilé. 1/2 pkt frysta örtkryddor provencale. 4-6 port 700 g laxfilé. 1/2 pkt frysta örtkryddor provencale
550 g skinn- och benfri laxfilé1 - 2 msk valfri örtkrydda till fisk - jag tog Singökrydda1 tsk salt3 ägg - varav ett delat i gula och vita½ dl grädde - ev alternativgrädde av havre, soja eller ris
Tillsätt creme fraiche, dill och gräslök (Tips är att alltid ha lite frysta örtkryddor i frysen. Barnens laxpaket1 st laxfilé1 tsk rapsolja med citron1 tsk dillpeppar2 st kokta potatisar50 g broccoli½ dl creme fraichedill och gräslökGör laxen enligt receptet på laxpaket, men gör ett separat paket till barnet där man utesluter saltet. 1 st laxfilé
Pressa citronsaft över fisken och lägg på hackade örtkryddor. 500 gram färsk/tinad laxfilé (går bra med skinn). 500 gram färsk/tinad laxfilé (går bra med skinn)
I fredags travade jag in på Coop för att köpa en bit laxfilé till middagen. Så jag knatade hem med en grönvit Konsumkasse fylld med röding, rotsaker och örtkryddor
ca 200 g laxfilé. Gör plats för fisken genom att fösa musslorna lite åt sidan och lägg försiktigt ner 200 g sejfilé och 200 g laxfilé. ca 200 g laxfilé
Laxfilé. örtkryddor. Laxfilé. örtkryddor. Lägg laxfilén i en ugnssäker form, krydda med örtkryddor och tillaga i ugnen i cirka 15 minuter på 250 grader