Använd den fisk ni gillar bäst, gärna lax eller torsk. Bred på den naturella färskosten på insidan av hamburgerbröden och fyll sedan på med sallad och laxburgare
laxburgare. ca 300-400 g torsk. ca 300-400 g torsk. Måndag 4/11. 4 november 2013, 12. 18. Hemkommen efter en förmiddag i skolan med föreläsning, började 8
Jag blev inspirerad och gjorde min egen variant av deras asiatiska laxburgare. Torsk. Salt Hacka paprikan, tomaten och löken i små tärningar (jag hade över från mallorca festen) och mixa tillsammans med hälften av torsken
Två novemberrecept är Laxburgare och Mango Chutneygryta. Nya recept under månaden blev bland annat kokosglass med chokladsmak, majspannkaka med mangosalsa och torsk med kaviarsås
Ta bort skinnet på laxen och hacka lax och torsk i mindre bitar. Visste inte riktigt vad vi skulle äta igår men det fick bli laxburgare kom jag på när jag satt på jobbet
MSC-märkt torsk eller kolja. Såhär lagar du receptet. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Blanda ihop lax, vitlök, gräslök, ägg, ströbröd, salt och peppar i en bunke
Idag kombinerade vi favoriterna hambugare och lax till laxburgare. Jisses vad jag gillar lax, eller rättare sagt vi, hela familjen är galet förtjusta i lax (till min glädje, eftersom jag hann tröttna på torsk redan när jag var liten)