Nu var det dags, och det blev de här laxbullarna, som är väldigt goda i all sin enkelhet. Om du bara serverar laxbullarna med grönsaker och en sås till, passar de ypperligt även till LCHF
Igår testade jag mig på (tillsammans med min sambo) att göra laxbullar. Koka laxbullarna i det sjudande vattnet, och när de flyter upp till ytan är de klara
Laxbullar med broccolimos. Hej på er. Idag blir det ett gott middagstips. Igår åt vi lax här hemma och jag testade ett nytt recept som jag har tänkt på ett tag
Jag gissar att det inte bara är vi som har lax och annat gott kvar i kylen så här efter påsk. Jag älskar när kylen är full av rester, allra helst den typen av rester som det går att hitta på nya saker med
Doppa laxbullarna en och en i skålen med ägg och täck sedan bullarna med ströbröd. Fritera laxbullarna på varje sida tills ytan är gyllenbrun och helt genomstekt