Knäck ägget i en hög mixerskål och häll i oljan. Stek sparrisen i någon minut i smör och krydda. Ställ stavmixern på botten av skålen och mixa från botten och upp tills oljan och ägget blandats samman och blivit vitt och fluffigt
olja att steka i eller en blandning av smör och olja. De revs snabbt och fick bli små miniröstis att servera till stekta ägg och rökt lax tillsammans med stekt tomat, sallad och citron
In i ugnen i c. Lägg en laxbit på varje smördegsark, salta lätt, toppa med spenatfräset och en bit chèvre, vik ihop till ett paket och nyp ihop skarven
Knäck i äggen och tillsätt saltet och fortsätt mixa tills du har en fin deg. Tärna ner kylskåpskallt smör och blanda med mjöl i en matberedare och mixa tills det blir grynigt
Smörj en ugnsform, lägg ner laxen och salta och peppra lätt. Vispa upp äggen lite och slå sedan ner de i pannan, låt de först stelna och rör sedan runt så att allt blandas med resten