Salta, peppra och strö över rosmarin. Lägg på laxbitarna. Häll såsen i formen och tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. 4 bitar laxfilé à 125 g. 1 msk hackad färsk rosmarin. 3 dl Kelda® mild citronsås
Lägg upp lax med dina grönsaker och såsen på fat. Den som vill kan även tillsätta lite grädde, men jag tycker det är överflödigt när man serverar hollandaisesås till
Lägg upp pastan och laxen (och sparrisen)Â och häll sås över. Stek laxen med lite salt och peppar, om man vill ha sparris kan man lägga den i samma stekpanna tycker jag
Smula ner torkad rosmarin. Tärna laxen och lägg ner, rör försiktigt och låt laxen svettas lite. Gillar man inte såsen kan man alltid äta grönsaker och sallad till och ändå bli mätt och nöjd
På spetten sitter det, halloumiost, musslor (från burk), paprika, röd lök, lax och torsk. Ner med spetten i en form och häll över en marinad av pressad citron, olivolja, salt, peppar och hackad rosmarin
Regnbågen kan bytas ut mot Öring, Röding eller Lax. Lägg upp fisken på ett fat och häll upp såsen i en kanna, servera med kokt eller pressad potatis och en grönsallad
Ugnsbakad lax med örtig lime- och vitlökssås. Gumröra med ägg och lax. Du hittar många fler recept som är LCHF-vänliga under flikarna Soppor, Kött, Sallader, Aioli/Majonnäs/Sås/Pesto, så jag hoppas du själv vill botanisera bland recepten och se om något ytterligare kan passa dig