Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken. Lägg räkorna ovanpå laxen. Blanda crème fraîche, grädde, dill, senap, saften från 1 citron, buljongen, salt och peppar i en skål
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Peppar. Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Krydda laxfiléerna med salt och peppar och droppa över citronsaft. salt, peppar. Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad
Peppar. Blev en väldigt enkel men god lax idag. Peppar. Mina barn älskar lax så det tillagas ofta hemma. Lägg de tinade laxbitarna, i en smord ugnsform
salt & peppar. Denna gång använde jag mig av lax men det är även gott med ex torsk. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk
En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar. Lax var det här. Såsen till potatisen har jag gjort på creme fraiche och massor av dill, en gnutta pressad citron, salt, peppar och citronpeppar
Blanda olja, citronsaft, salt och peppar och pensla laxen med blandningen. Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile