Men lite ovanligt var att vi en dag grillade lax. Till fisken blev det grillad Pak Choi med parmesan. Laxen toppades med pesto och grillades på indirekt värme i ca
Lägg upp pak choien på ett fat och lägg på laxen. Pensla laxen med teriyakisås och strö på sesamfrön. Dela pak choien i halvor eller klyftor om de är stora
Krydda laxen och stek några minuter på varje sida. Skär av kärnan/roten på pak choi och stek i olja. 2 st pak choi. 1 laxfilé. 2 st pak choi. 1 laxfilé salt, peppar, sesamfrön annars kryddan jag rekommenderar
Skär bort skinnet på laxen och skär den i lagom bitar. Denna vecka fick jag pak choy i ekolådan. Jag visste ingenting om pak choy innan förutom att den var god att ha i woker
Skär laxen i portionsbitar. Klyfta pak soi. Lägg laxen på grönsakerna & häll över vinägretten. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi & lime 13 propoints. 300 gram lax. 1/2 pak soi. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi & lime 13 propoints 2 portioner. 300 gram lax. 1/2 pak soi
UGNSBAKAD LAX MED SOJAVINÄGRETT, PAK SOI OCH LIME. Först ut blev denna supergoda laxen. Det roliga med matkassen är att man får testa på en massa nya saker, som t ex pak soi (googlade fram att det är en kinesisk salladskål) som vi inte hade någon aning om vad det var
Kallrökt lax. Grillad Pak Choi. Ni vet den där typiska smaken som tunnbröd har. Det är bland annat en kombinaton av fänkål, anis och kummin - och det är precis vad som ingår i Santa Marias Brödkryddor som ni kan hitta i kryddhyllan i nästan alla affärer