Jag valde att servera med smaksatt creme fraiche. Detta recept blev riktigt bra, men nästa gång kommer jag definitvt slänga i pesto i mjölkblandningen och tärna upp fetaost som jag har över laxenoch spenaten
Riktigt gott och enkelt. Tryck ut i en pajform och låt vila ca 20-30 min i kylen. Nagga pajskalet och förgrädda i ca 10 min, tills pajskalet har fått lite färg. Ta ut och höj till 200 grader. Skär sedan laxen (200 gram kallrökt lax) i mindre bitar. Lägg på laxenoch spenaten (1 näve färsk spenat). 2-3 ägg (beroende på om de är små eller inte) 1 burk (2dl) creme fraîche, 1/2-1dl grädde, 3 stora nävar riven ost, salt och peppar
Passar också bra med fisk o kyckling, jag kör alltid lax till. En enkel och smaskig ost ochspenatpaj jag lärt mig av min mamma som jag sedan utvecklat för LCHF