Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt med citron. När man vill laga lite enkel, fräsch och inte så mastig mat brukar jag köpa hem en påse färdig salladsmix och till det antingen fisk, kött, korv eller kyckling
Häll över dressingen och lägg på laxen. Dela laxen i portionsbitar. Lägg spenat ochbroccoli på ett fat. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, salta och peppra
400 g lax, gärna salma eller fröya 5 cm färsk ingefära 0,5 chilifrukt 2 klyftor vitlök, finrivna 100 g smör, att bryna 2 limefrukter, finrivet skal och saft 0,5 dl japansk soja 1 msk sesamolja 400 g broccoli, i tunna buketter 2 salladslökar 1 kruka färsk koriander
Igår åt vi lax med smörstekt broccolioch ärtcreme. Ugnsgrillad lax. Till detta serverade jag smörstekt okokt broccoli samt skivad prujolök, superenkelt och grymt gott till fisk