Lägg laxen på de ugnsrostaderotfrukterna. Salta och peppra laxen. Blanda rotfrukternamed oljan. Känns verkligen helt ok att bryta av med lite fisk och grönsaker
Servera laxenmedrotfrukterna, hummusen och salladen. Laxpriset kommer man aldrig ifrån, men just den rökiga delen kan man kringgå med denna ljuva smakgivare
Toppa rotfrukterna/rättenmed fänkål vid servering. Lägg skockor, rödbeta och potatis på en plåt eller i en ugnsform, smaksätt med fänkålsfrö, olja och salt
Servera med vitlökssås och ugnsrostaderotfrukter. Krydda laxenmed örtsalt och peppar. Idag bjuder jag på en trevlig laxrätt som inte kräver alltför mycket av kocken
Medlax och en kall sås gjord på kesella, naturell yoghurt och dijonsenap blev detta en god måltid. Tidigare i veckan lagade jag ett stort lass med grönsaker och rotfrukter i ugn