400 g laxfilé i 4 bitar. 1200 g glasnudlar. 1Smeta in laxenmed honungen och rulla den sedan i jordnötterna. 1Lägg laxbitarna i en ugnsfast form och baka i ugnen i 10 minuter. 1Medanlaxen vilar så koka upp 1 liter vatten. Lägg glasnudlarna i en skål med 1 tsk salt. 1Ta ut laxen och låt vila i 2–3 minuter. 1Servera laxenmed nudlarna och strö över lite rostad lök
700 g laxfilé. 400 g shiratakiinudlar eller 200 g glasnudlar. 700 g laxfilé 0,5 citron, pressad juice. Nudelsallad400 g shiratakiinudlar eller 200 g glasnudlar 250 g broccoli 2 morötter 3 salladslökar 1 färsk röd chilifrukt ca 200 g färska böngroddar neutral matolja, till stekning 2 msk vita sesamfrön, rostade
Därefter la jag i lite avsköljda glasnudlar och lät dem fräsa med till de blivit mjuka. glasnudlar. Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med
Koka upp en kastrull med saltat vatten, ta i glasnudlarna och låt koka ca. Hetta upp en stekpanna med olivolja så att den blir riktigt het och stek sedan laxen hastigt på båda sidor, ca
Skär bort skinnet på laxen och skär den i lagom bitar. Pak choy kan tillredas ungefär som mangold, det vill säga strimlas som den är och läggas i sallader, fräsas tillsammans med exempelvis vitlök och svamp, eller stuvas