Laxenchiladasmed basilika- och creamcheese. Jag visste bara att jag ville göra något med den överblivna laxen och med mina tortillabröd jag hade liggandes i skafferiet
En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och i princip är omäjlig att misslyckas med. Givetvis kan den som vill anvönda sig av smaksatt creamcheese, men personligen gollar jag inte sådan
Blanda pepparroten medcreamcheesen. creamcheese. Lägg upp salladen och plocka över laxbitar. Stek brödskivorna till fin rostad färg i rikligt med olja på medelhög temperatur
Bred örtfärskosten på brödskivorna och lägg på lax, sparris och ägg. Smaka av med salt och peppar. Knäck ett ägg i taget i en kopp och med en sked, rör upp en virvel i vattnet
kallrökt lax, tunt skivad gulbeta och dillvippor. se Denna cheesecake fick vara med på senaste tjejträffen, och visst gjorde Madelene och Frida ett fint jobb med dekorationen