Servera med laxen. Mango och avvo är en trevlig kombo. Mangosallad och kallrökt lax - 3 portioner 1 mango 1 avokado 1/2 fetaost (ska inte vara i egenligen, men det låg en i kylen så vi slängde i den) 1 knippe rädisor, (fast idag tog vi en tomat för det var vad som fanns hemma) pressad lime, (fast idag tog vi citron för ingen lime fanns i hushållet) chili honung olivolja Några skivor kallrökt lax Skär ner mango, avokado, fetaost och tomater. 1 mango. 1/2 fetaost
Passar utmärkt till både kött, kyckling och lax. Eventuellt fetaost. En enkel kall sås med smak av Mango Chutney som jag gjort tidigare fick vara kvällens tillbehör och den passade perfekt till
Gör sig säkert bra ihop även med ugnsbakad lax. Sharon kan bytas mot melon, mango eller annan frukt. Lägg upp salladen, fördela frukten över, och smula över fetaosten
Strö över majs, hackad gurka, hackad tomat och mango i bitar. Smula över fetaost. Lägg laxen i en liten ugnsform och häll över marinaden, salta och peppra
Strö över smulad fetaost och lite picklad rödlök om du har. Nyttiga fetter från både avokado och lax, vitaminer från mango, fibrer från blomkål och bra med protein från jordnötter
Dels en laxsallad. Mango Raja och grillsås till detta. Grillad kyckling tillsammans med fetaost samt quinoa blandat med hackad tomat, gurka och paprika samt rödlök, svarta urkärnade oliver samt salladsblad för de som gillar