La kokt färskpotatis, salt, smör och persilja i aluminiumpaket och tillagade även dessa på grillen. I kväll grillade vi lax och till den gjorde jag en mango och avokadosalsa
Servera med kokt potatis och en kall sås på creme fraiche med lite mynta samt riven lime och citron. Lägg laxfilén i en ugnsfast form, bred ut griljeringen på hela laxsidan och strö över lite extra ströbröd
Blanda soja, sesamolja, chili och lime. Smörj en ugnsform, lägg ner laxen och salta och peppra lätt. Blanda sedan ner sweet chili, lime och soja och rör runt
Inledningen blir en lax med mango och limeyoghurt. Istället grillar jag min lax indirekt under lock, med briketter nedan, men vid sidan av själva laxfilén
Servera med wokade grönsaker och kokt ris. Lägg fisken i en ugnssäker form, krydda salta och kryda med, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök
Lägg laxen med skinnet neråt på bakplåtspapper i ugnsfast form och strö över salt och socker. Riv citrusskalen och fördela det jämnt över laxen tillsammans med chiliflakes
Skiva kokt potatis och lägg som botten under laxen. Om man tillagar någonting med syra i folie, till exempel citron eller lime, ska man lägga in det som ska tillagas i bakplåtspapper innan man stoppar det i foliepaketen
Servera till laxen tillsammans med smörfräst grönkål och kokt potatis. Blanda nötter, margarin, sweet chilisås, limeskal och pressad vitlök, och bred över laxbitarna