Knapriga sockerärtor tror jag passar bra till eftersom den här maten är ganska "mjuk". Ett par minuter innan laxen är klar, blanda ner nudlarna i kokosmjölken så att de blir varma igen och servera till laxen
Koka upp kokosmjölk med salt, chilipulver, finhackad vitlök och finhackad ingefära, tillsätt grönsaker (välj gärna andra grönsaker istället för ärtor och blomkål efter säsong) och koka halvmjuka
Blanda kokosmjölk och citronsaft. Lax med ris och kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans med ris och smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest
Blanda kokosmjölk och citronsaft. Lax med ris och kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans med ris och smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest
Tillsätt kokosmjölk och koka upp. Skär laxen i tärningar. Tillsätt laxtärningar och limesaft. 600 g lax. 3 dl kokosmjölk. 600 g lax 0,5 purjolök 1 vitlöksklyfta 1 röd chili 1 msk solrosolja 2 msk röd currypasta 3 dl kokosmjölk 1 lime, saft 1 dl hackad koriander 150 g sockerärter 70 g babyspenat salt och peppar
Sockerärtor. När allt annat börjar bli klart så lägg bara i laxen i kokosmjölken. Laxen. Rör ner kokosmjölken och saffranet i en panna, koka upp sakta och rör ner den hackade chilin samt såsen