Musslor, kycklinggryta, kikärtssoppa, lax och smoothie är bara några av alla de solgula varianterna som vi satt i oss den senaste tiden, och som om dom inte räckte så dyker här upp ytterligare en idag
Häll över kokosmjölken och krydda väl, pressa i lime och häll sedan i vatten och mjölk. 1 burk kokosmjölk light. 1 kg (därför det inte går att köpa mindre) musslor. 160 g lax. När grytan kokat ihop i ca 15 minuter, skär upp fisken och rensa musslorna. Lägg sedan ner fisken och ca 3 minuter senare – lägg i musslorna och lägg på locket. 1 burk kokosmjölk light. 1 kg (därför det inte går att köpa mindre) musslor. 160 g lax
Fyll även med räkor, kyckling eller lax. Daal (en härlig linsröra på tomat, linser, gul lök, vitlök, kokosmjölk, garam masala och lite extra smak av ingefära, chili, lime)
Vi har provat med lax, torsk och räkor och det blev lika gott). Tillsätt hönsbuljong och kokosmjölk. Vi hoppade över musslorna och använde räkor istället för scampi så använd det du har eller det du föredrar
Gjorde laxrullar med wasabi och sesamfrön – som tilltugg i väntan på soppan. Tillsätt vin, vispgrädde, fond och kokosmjölk, men låt allt koka upp mellan varje
Tillsätt vin, fond, vatten och kokosmjölk. 4 bitar laxfilé. 1 burk kokosmjölk. Salta fisken på båda sidor med 1 tsk salt, låt ligga i kylen och rimma tills den ska ner i grytan
Tillsätt kokosmjölken. (räkor, musslor). Skär fisken i lagom stora bitar och tillsätt i grytan, du kan även tillsätta musslor och/eller räkor för att lyxa till det lite extra