Tillsätt kokosmjölken, laxkuberna och grönsakerna. 300g laxfilé, skuren i stora kuber. 1 burk (250ml) kokosmjölk. 300g laxfilé, skuren i stora kuber. 1 burk (250ml) kokosmjölk
Koka upp kokosmjölk med salt, chilipulver, finhackad vitlök och finhackad ingefära, tillsätt grönsaker (välj gärna andra grönsaker istället för ärtor och blomkål efter säsong) och koka halvmjuka
Blanda kokosmjölk och citronsaft. När riset är klart, servera då laxen med kokossåsen och riset samt valfria grönsaker, exempelvis spenat, tomater, sockerärter eller broccoli
Blanda kokosmjölk och citronsaft. När riset är klart, servera då laxen med kokossåsen och riset samt valfria grönsaker, exempelvis spenat, tomater, sockerärter eller broccoli
Alltså ris som kokats i kokosmjölk. Och gör det vegetariskt genom att blanda runt det som en sallad tillsammans med rejäla grönsaker, avokado, koriander, hackade nötter och sojabönor
Blanda mango chutney, chipotlepasta, limeskal och -saft, fisksås, smetana och kokosmjölk. Servera laxen med wokade grönsaker, smetana och nykokt jasminris