Kokosmjölk och röd curry är en kanongod kombination som även passar väldigt bra till kyckling. 500 g laxfilé3 dl frysta wokgrönsaker3-4 tsk röd currypasta400 ml kokosmjölksalt och pepparSkär laxfilén i. 500 g laxfilé. 3-4 tsk röd currypasta. 400 ml kokosmjölk
Pressa limen och häll saften i stekpannan tillsammans med kokosmjölk och fisksås. Skär bort eventuellt skinn på laxen och skär den i kuber, ca 2 x 2 cm. 1 tsk Röd Currypasta. 400 g Kokosmjölk. 500 g Laxfilé
Rör i tomatpuré och curry pasta. Slå över Milda mat & visp och kokosmjölken, tillsätt morot och schalottenlök och låt sjuda i ca 10 minuter. 1-2 msk röd currypasta. 2½ dl kokosmjölk. 250 g gr lax