Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding med kokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Chia innehåller sju gånger mer C-vitamin än apelsiner
börjat dagen med en liter grön smoothie med ananas, banan, apelsin, kirskål, äpple och chiafrön, till lunch en zucchinipasta med jättegod tomatsås och olika frön, några timmar senare kokosmjölkspuddingen som du fått recept på här idag och just nu är jag mätt så vi får se om jag hinner bli hungrig igen innan jag lägger mig
Idag bestod den av en riskaka med världens godaste grillade lax ( färsk lax, santa maria allaround marinad och kolgrill), keso och böngroddar, en massa frukt på det och Chai-hampasmet ( recept kommer imorn)
Men blir det för tjockt, kan du spä ut den med lite mer kokosmjölk. Om du serverar den med apelsin och kanske lite sötning så blir det lite som en lättlagad variant av keso a la malta
Häll sedan i fiskbuljongen, vatten, anisfrön och lägg i apelsinhalvan, låt koka upp. ½ apelsin. Efter cirka 10-15 minuter, häll i grädde och kokosmjölk, Smaka av med salt, peppar och socker. Lägg ner lax, broccoli och sockerärtor 5 minuter innan soppan är klar och låt koka med 4-5 minuter 400 g räkor med skal. 1 dl kokosmjölk. 500 g lax