Blanda ihop yoghurt, majonnäs och chilisås väl. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
½ -¾ dl stark chilisås. Låt den stå kallt innan servering. 2 msk sweet chilisås. Blanda ihop allting och smaka av med tabascon så att du får den styrkan som passar dig
Rör ihop glazen och spara ca hälften i ny skål, ställ kallt. Lägg laxen med skinnet neråt. 1 kg laxfilé i bit med skinn. 1 dl sweet chilisås. Pensla laxen med glazen och sätt in i ugnen i ca 25 minuter tills innertemperaturen är ca 48-50 grader. 1 kg laxfilé i bit med skinn. 1 dl sweet chilisås
Rör ihop ingredienserna till fetaostsåsen och ställ kallt till servering. Har ni inte planerat någon söndagsmiddag än så kommer här ett tips på enkel och god sommarmat med sötpotatis som sköter sig självt i ugnen, stekt lax (som även går att grilla) och en enkel fetaostsås som pricken över i
Funkar även att servera med färskpotatis och en kall sås ( lite créme fraîche och Sweet chilisås). Vänd laxen i bröd- och ostmixen så att fisken är räckt runt om
Blanda med sweet chilisås och rivet limeskal. Salta och peppra laxen. Bred detta över laxen. Ingredienser för 4 personer4 st laxfiléer15 st cashewnötter4 msk sweet chilisås1 lime, skalet2-3 vitlöksklyftorSås1 dl matlagningsyoghurt1 lime, saften1 vitlök, pressadSaltPepparmixGör så härBlanda samman ingredienserna till såsen och ställ kallt. 4 st laxfiléer
Gjorde den här till ugnsstekt lax när jag upptäckte att jag inte hade nån grädde hemma. Kall sås till fisk1 burk creme fracihe1 klick chilisås1 klick bostongurkapersilladeflingsaltpepparBlanda ihop allt. 1 klick chilisås
Inkokt lax är något som verkligen passar perfekt på buffébordet eftersom den ska ätas kall, och med andra ord med fördel kan förberedas både en och två dagar innan den ska serveras
Blanda ingredienserna och ställ kallt. sweet chilisås. Marinera laxen i detta och lägg i ugnsfast form. Blanda ihop sweet chilisås med rapsolja, persillade, citronsaft, salt och peppar
Koka upp kokosmjölk, sweet chilisås, saffran och buljongtärning i en kastrull. Ingredienser för 4 personer400 gram laxfilé i fyrkanter2 dl mager kokosmjölk2 msk sweet chilisås0. 5 fiskbuljongtärning800 gram kokt kall potatis1 msk matolja1 msk sesamfrönsaltsvartpepparGör så härDela laxen i lagom fyrkanter. Lägg i laxen och låt den sjuda med tills den är färdig, ca 5-6 minuter. 400 gram laxfilé i fyrkanter. 800 gram kokt kall potatis