Finhacka salladslök och vitlök. Skär laxen i bitar och stek den gyllene i oljan. Tillsätt nudlar, ägg, fisksås, sweetchili sås, socker, ingefära och saften från limefrukten
Blanda nudlar, chili-hacket och den rivna ingefäran. Finhacka chili, salladslök och sockerärtor. Lax är ju både så nyttigt och gott och här kommer ett recept som jag absolut tycker att ni ska testa
Tillsätt ingefära, vitlöken, morötter, socker ärtor och citrongräset. Strö över resterande salladslök. Super god lax som man serverar med nudlar med härliga smaker
Lägg nudlar på tallrik och toppa sedan med salladsingredienser, marinaden, laxen och chilimayo. 2 laxfiléer (gärna eko). 2 tsk riven färsk ingefära. 3 salladslökar, tunt skivade. Marinera laxfiléerna i marinaden i 30-60 min i kylskåp. Stek laxen i mkt het panna, 2 minuter på varje sida. 2 laxfiléer (gärna eko). 2 tsk riven färsk ingefära. 3 salladslökar, tunt skivade
400 g lax, gärna salma eller fröya 5 cm färsk ingefära 0,5 chilifrukt 2 klyftor vitlök, finrivna 100 g smör, att bryna 2 limefrukter, finrivet skal och saft 0,5 dl japansk soja 1 msk sesamolja 400 g broccoli, i tunna buketter 2 salladslökar 1 kruka färsk koriander