Spenat och pigg citronsås ger laxen mycket smak. Lägg på laxbitarna. 150 g frystbladspenat. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g). 150 g frystbladspenat. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g)
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Sesampanerad lax med potatissallad 2 port. 2 bitar laxfilé á 125 g. 2 nävar färsk bladspenat. 80 g sojabönor (frysta som tinats). 2 bitar laxfilé á 125 g. 80 g sojabönor (frysta som tinats)
Lax är det bästa som finns. Tina upp laxfiléerna. Lägg ner laxbitarna på rad. Lax på grönbädd med fetaost- och tomattopping (4 portioner). 4 frystalaxfiléer. 1 påse bladspenat. 4 frystalaxfiléer. 1 påse bladspenat
Om du väljer att använda fryst spenat får du börja med att pressa ur all vatten. Kvällens måltid blev lax och spenat piroger tillsammans pesto pizzor och tzatziki
Frystalaxfiléer är ju en hit att ha hemma. Steker snabbt en påse bladspenat på lite lägre värme. Lägger laxbitarna i en ugnsform, pressar över lite citron, saltar och pepprar
Lägg på laxen (ta bort skinnet innan). 1 laxsida ca 500 gr. 1 förp frystbladspenat, á 450 gr. Tillaga i ugnen tills laxen har en innertemperatur på ca 48°, ca 20 min och servera med pressad potatis och vitlöks kokta morötter. 1 laxsida ca 500 gr 1 förp frystbladspenat, á
Skär laxen i kuber och fördela över spenaten. Gratinera ca 15 min i mitten av ugnen eller tills laxen är klar och mostopparna har fin färg. 250 g frystbladspenat. 600 g laxfilé
4 500 g färsk fylld pasta (t ex ostfylld tortellini) 2 msk smör 3 msk vetemjöl 8 dl mjölk (3%) 1 krm riven muskotnöt 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar 200 g kallrökt lax 200 g frystbladspenat (tinad) 250 g körsbärstomater 2 dl riven lagrad ost (t ex präst- eller sveciaost) färsk basilika till garnering Lägg till i inköpslistan