Ringla över olivolja. Eftersom jag tycker att kombinationen fänkål och lax är god ihop bestämde jag mig för att lägga på några laxfiléer ovanpå fänkålen i slutet av tillagningstiden
Gnid in laxen med salt och olivolja. olivolja. Ugnsbakad lax. Rå fänkål. 2 fänkål. 4 bitar lax utan skinn à 150 g. Rå fänkål2fänkål. Ugnsbakad lax4 bitar lax utan skinn à 150 g salt olivolja
Gnid in laxen med salt och olivolja. Ugnsbakad lax. 2 fänkål. 14 bitar lax utan skinn à 150 g. 1olivolja. 1Rå fänkål2fänkål. 1Ugnsbakad lax4 bitar lax utan skinn à 150 g salt olivolja. 1Garnering DillRå fänkål
Lite pressad, grillad citron och några droppar olivolja över grönsaker och lax. olivolja. På glöden lägger vi lax, men också frukt och grönsaker till en varm sallad
500 g laxfilé. ca 400 g fänkål. 2 tsk olivolja. Receptet gäller för 4 port 500 g laxfilé 1 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ca 400 g fänkål ½ pkt saffran à 0,5 g ½ tsk salt 1 tsk strösocker 2 tsk färskpressad citronsaft 2 tsk olivolja 1 dl hackad färsk dill Rosépepparkräm
Lägg laxen i en oljad ugnsform, droppa gärna över lite olivolja. olivolja. Det är en delikatess som är svår att motstå, så ett huvud fick slinka ner i kassen där jag redan hade fänkål och lax
olivolja. Lägg fänkål, citron, chili och dill i formen och lägg laxen ovanpå. Lax. Ta bort dillen (och ersätt med färsk sådan) och servera med fänkålsblandningen
På Långbro bestod salladen av tärningar av Salmalax, på en bädd av spenat och tunt hyvlad fänkål, beströdd med kapris och pressad med en närmast trögflytande dijonvinaigrette
Plocka därefter ner bitar av laxen. Skiva fänkålen tunt. Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. 5 st Fänkål Färsk. 2 msk Olivolja. 300 g Lax Varmrökt