Häll över laxen och strö över riven ost. riven ost. Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter tills osten fått fin färg. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Lägg i lax/räkröran och ställ kallt. rökt lax. 200 gr philadelhiaost8 msk creme fraiche2 dl hackad rökt lax eller 1 dl hackade räkor och 1 dl hackad rökt lax½ dl silverlök, finhackad1 msk sikromPepparrot, riven, efter smakDill, hackadGräslök, hackadSalt och pepparHacka laxen/räkor i små bitar, rör ihop ost och cremé fraiche, lägg i löken, sikrom, riven pepparrot, dill och gräslök-Rör ner de finhackade lax/räkbitarna. 200 gr philadelhiaost. 8 msk creme fraiche. 1 dl hackad rökt lax