Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken. Lägg räkorna ovanpå laxen. Blanda crème fraîche, grädde, dill, senap, saften från 1 citron, buljongen, salt och peppar i en skål
Koka samman vatten, fond, cremefraiche, grädde och senap någon minut i en kastrull. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Mosa laxen med en gaffel i en bunke tillsammans med senap, lök och crème fraiche. Lax (och röror. 2012 blev det en finfin laxröra på goda knäckesticks. 200 g varmrökt lax. 1 msk dijonsenap. 200 g varmrökt lax. 1 msk dijonsenap
Vispa samman vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en låg, vid kastrull. 600 g laxfilé. 12 tsk fransk senap. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill