Grillad sparris med kallrökt lax och parmesandipp. Saften av en halv apelsin/lime/citron. Skala räkorna eller plocka bort muskeln av pilgrimsmusslorna och lägg musslorna på ett hushållspapper
Snabb inlagda in risvinäger, gräslök, lime och chili. På ett mycket avslappnat, underhållande och givande sätt berättade Klas om sina upplevelser, sin väg fram till vinsten i tävlingen och instruerade oss i hur man öppnar pilgrimsmusslor, fixar till en underbar glass och ordnar fram fantastiska smårätter
Finhacka lök, koriander, chili, räkorna och laxen. Varva allt i en skål och pressa limen över, jag brukar riva lite av skalet från mangon också för att få mer smak
~ Ceviche för två personer~ 4 pilgrimsmusslor (går bra även med räkor, lax, torsk. ) som får dra i saft från 3 lime i kylskåpet minst en timma~ hacka en halv röd chili, en vårlök, en bit mango/0. 25 dl fryst mango), en avokado och blanda försiktigt i lime och pilgrimsmusslor~ smaksatt med svartpeppar, hackad koriander och salt