Grön sparris Sockerärter Tunnt skivade tomater Färsk potatis Marinerad Pasta, Bulgur, couscous eller quinoa Stora vita bönorMelon (galia, vatten, honung eller nätmelon) Persika Nektarin Vindruvor Tunnt skivade äpplen eller päron Smulad ädelostSerrano- eller Parmaskina (Jag föredrar Serrano) Räkor Kräftstjärtar Kyckling Rostbiff Rökt (chili) kalkon Grillat kött, fisk eller kyckling (Lax och fast vit fisk som marulk är jättegott till) Den här salladen brukar jag inte blanda utan arrangerar den portionsvis på tallriken alternativt ett stort uppläggningsfat
Lax med grönsaker i ugn och chiliaioli. 1 grov smörgås med 2 skivor kalkon eller mager skinka, ost (10-17 %) ½ avocado (nyttig fettkälla) och paprika (c-vitamin). kycklingfilé (100-200g/portion- beroende på hur storvuxen du är), bulgur (ca dubbelt så mycket som proteinkällan) och råkostsallad. 1 grov smörgås med 2 skivor kalkon eller mager skinka, ost (10-17 %) ½ avocado (nyttig fettkälla) och paprika (c-vitamin). kycklingfilé (100-200g/portion- beroende på hur storvuxen du är), bulgur (ca dubbelt så mycket som proteinkällan) och råkostsallad
Någon skiva rökt lax till, eller skinka eller annat. Till serverar jag lite bulgur och en sallad på späda salladsblad, avocado och massor av coctailtomater
Räkfylld laxfilé med dill och citron kesella och pressad potatisSamt en bulgurpytt med broccoli,paprika,rödlök,champinjonerUgnstekt kycklingfilé med curry kesella Och ångade grönsaker samt ris
Lax. Bulgur. Kalkon. Även om jag i förgående inlägg skrev om hur jag ska ändra min synsätt och att jag måste börja acceptera mig själv längs vägen så kommer detta inlägg handla om rutinerna i höst och hur kosten kommer läggas upp