Det gör dock inte ont om jag dessutom har avokado, Philadelphiaost och kallrökt lax. Därefter rökt lax, skivad avokado, finstrimlad vårlök och isbergssallad
Dela avokadon o gröp ur. Stek laxen på hög värme i en grillpanna utan fett. 2 bitar laxfile á 125 gram (tinad). 200 gr broccoli (frusen) 100 gr Philadelphiaost (Naturell, light) 50 gram valnötskärnor1 avocadoEtt knippe persilja SaltVitpeppar. Servera gärna med ett torrt, fruktigt vitt vin ex v Brochet, Sauvignon Blanc 2 bitar laxfile á 125 gram (tinad). 100 gr Philadelphiaost
(Jag gjorde min med mango, edamebönor, mangoldsallad, avokado, färsk spenat och pumpafrön). Denna vecka blir det lax i folie som ni antingen kan köra på grillen eller i ugnen beroende på tid o lust
I ena rullen hade jag gurka, räkor och avokado, och i andra hade jag räksallad, gurka och lax. När det svalnat så rör ner philadelphiaost och risvinäger
Lägg den gravade siken ovanpå avokadon och bred sedan ut philadelphiaosten över siken, sen rom ovanpå det och så strör man ut rödlöken över alltihop och kryddar med lite med några drag på pepparkvarnen och dill efter behag
Som ni vet hade jag bestämt mig för att bjuda på karibisk lax, men jag valde att göra den mindre het eftersom jag inte visste hur tåliga våra gäster skulle vara för chilihetta