Och lax. ½ kruka färsk mynta, bladen plockade och strimlade. Därför blir det ofta så att jag lagar just lax och bulgur när jag känner för att vara nyttig
Hacka chili och strimla myntabladen och blanda med de övriga ingredienserna. Lägg groddsalladen på majtortillabrödet, addera laxblandningen och toppa med avokadoröran
Skär gurka, mango och avokado i tärningar och blanda ner allt i fiskskålen. Mynta. Finhacka chili, mynta och koriander, pressa vitlöken och blanda ner i limejuicen
Fördela grönsakerna, machésallad och lax på ett stort fat. Fick för mig att göra chokladmousse med avokado eftersom jag hade ett par som var mogna och ingen efterrätt förberedd
Dela avokadon på mitten, pilla loss kärnan, gröp ur med en sked och skär i mindre bitar. Blanda soja, sesamolja, limesaft, ingefära, mynta och chili till en dressing, häll upp i en skål
Dela avokadon och ta bort kärnan. Skär försiktigt sneda remsor i varje avokadohalva utan att skära igenom skalet och gröp sist ur avokadobitarna med en vanlig matsked (besticket matsked)