Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Vegetarisk lasange. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år. En god vegetarisk lasange med en smakrik tomatsås med spenat och keso
Lasange stod på menyn i kväll och jag ville lyxa till den lite extra och använde, färsk basilika, champinjoner och rödvin i köttfärsen, västerbottenost i ostsåsen och lite mozarella för att göra den lite krämig i mitten
Hela veckan har jag hållt på med förberedelserna till festmaten som blev min lyxiga lasange (jubilarens favoriträtt dessutom) följt av chokladtårta med limecurdgrädde och kaffe
Rödvinsreduktion. Tillsätt vin, timjan, rosmarin och socker. Det blev lite mat över när vi åkte hem så av resterna snodde jag ihop en lasange som räckt i 3 dagar nu. 3 dl rödvin. 3 dl rödvin