Medans lasagneplattorna vilar förbereder jag köttfärssåsen så kan den sedan få puttra i hop sig några minuter, Sedan gör jag en tomatsås och ostsås, så är alla del moment klara för att sedan kunna lägga i hop lasagnen
Varva tomatsås, de stekta grönsakerna, klickar av färskost och lasageplattor. Den här lasangen är sprängfull med vegetariska mumsigheter och mmmmmm så god
Häll i dom krossade tomaterna och låt det puttra ihop sig. Idag blev det lasange till middag. Lägg i kryddorna ochnär den fått en lagom krämig konsistens är det dags att börja med lasangen
• Häll i krossade tomater och sambal oelek över köttfärsen och rör om. Idag hade jag sällskap i köket och vi bestämde oss för att testa att göra lasange a´la LCHF
3 port9 färska lasangeplattor1 liten aubergine1/2 stor zucchiniolivoljasalt, peppargrillad paprika, ca 200 g, eller tre paprikor som du grillar självsoltorkade tomater, ca 150 gbabyspenat, ca 50 gfärsk oreganoMascarponecreme2 dl mascarpone1 dl vispgrädde2 dl riven parmesan. Koka lasangeplattorna "al dente" i saltat vatten i ca 3 minuter. 9 färska lasangeplattor