Stek med fint strimlad purjolök och rör i hackad paprika och svamp (jag tog det bara för att fylla ut den med mer grönsaker, går alltså utmärkt utan också)
Skala och hacka löken och skiva svampen. Fräs paprika, lök och svamp i olja. Ugn 225 grader. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Bred Creme Bonjouren på lasangeplattorna och fördela köttfärsröran på plattorn. Maken gillar inte svamp i så det är utsatt tandpetare för att veta vilka som är svampfria i formen sedan när allting är gräddat
Ät berikat vegetabiliskt margarin och svamp som kantareller och shitaki. Under åren har det fyllts på med en hel del vegetariska recept här på bloggen, se etiketten "vegetariskt" i listen till höger, och jag tänkte att jag skulle ta och använda och sätta ihop dem till vegetariska veckomatsedlar några veckor framöver
Därav så ställde jag mig och gjorde i ordning detta och frös i i matlådor, lasange blev det också i 2 olika varianter, lufsa och en ris och kasslergratäng. 1 liten brk hela små svampar
Taco lasange. 1 stor brk svamp ca 400 g. Ta fram en form som är ca 25x35 cm och häll upp lite av såsen från köttfärsen i botten sen lägger du på lasangeplattor, köttförs, riven ost och lasangeplattor ca 3 varv. 1 stor brk svamp ca 400 g
Svampsås. Stek valfri svamp som blandas i lite av ostsåsen. valfri svamp. Svampsås i botten - 1 lager lasangeplattor - spenatsås - lasangeplattor - spenatsås - lasangeplattor-ostsås. ca 10 st lasangeplattor