Finhacka löken och bryn med köttfärsen i lite smör. Ikväll åt vi lasange. När den är färdigbrynt tillsätter man krossade tomater, tomatpure, vitlök och kryddor
Stek löken i ett par minuter och tillsätt sen köttfärsen. När man inte har pastaplattor och ostsås mellan lagrerna måste man fylla lasangen med något annat för att bli mätt
Fräs lök och vitlök mjuka i olja i en kastrull. Häromdagen åt vi supergod lasange med spenat och keso. Varva tomatsås, spenatröra och lasangeplattor i en ugnsfast form
Skala och hacka löken och skiva svampen. Fräs paprika, lök och svamp i olja. 1 gul lök. Ugn 225 grader. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Tillsätt nötfärs och hackad lök. Pressa ner vitlöksklyftor och häll över vin. 2 pkt bacon (á 140g)2 msk olivolja400 g nötfärs(gärna mer)1 stor gul lök4vitlöksklyftorVin (valfri färg och mängd)1000g krossade tomater3 buljongtärningar(mörk ox buljong)½ dl tomatpuré2 msk oregano1 msk mango chutneyVattenBechamellsås. 1 tsk vitlökspulver2 dl fint riven parmesan1 pkt lasagneplattor, (Barilla 500g)Hacka bacon och stek i en stor kastrull i olivolja. 1 stor gul lök. 4 vitlöksklyftor
Skala, hacka och fräs löken glansig. Idag delar Per med sig av en riktigt smarrig lasange. Tillsätt pressad eller finhackad vitlök och urkärnad finhackad chili, tomatkross, tomatpuré, salt och peppar