Langos ost recept

LCHF langos

LCHF langos

Toppa med lite extra riven ost för extra krispighet. 2 dl riven västerbottensost eller valfri ost. 2 dl riven västerbottensost eller valfri ost
Langos!

Langos!

Riven ost. Dela degen i 15 delar och kavla ut langosbröd på mjölat bord. Du behöver. 25 gram jäst. 3 dl vatten
Glutenfria langos

Glutenfria langos

Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda. Recept från glutenfrikost
Langos

Langos

Riven ost. När suget är som störst efter någon mindre hälsofrämjande är Langos något som hjälper till med detta
Langos

Langos

Jag tycker att de är godast med vitlöksvatten, gräddfil, ost och rödlök. Langos var förr en riktig fattigmansmat i Ungern
LCHF langos

LCHF langos

Efter ett tips i facebookgruppen LCHF-tips, pepp och recept, gjorde jag min variant av LCHF-langos. 2 dl riven västerbottensost eller valfri ost. 2 dl riven västerbottensost eller valfri ost
Langos

Langos

Varför inte äta langos Till helgen. Langos är väldigt gott och enkel att göra. lägg langosen på hushållspapper så är det inte lika mycke olja på dom
Langos med skagenröra

Langos med skagenröra

Jag vet inte hur langos ska smaka, jag tror bara jag har ätit det en gång, men jag tycker denna variant är jättegod
Langos med räkor

Langos med räkor

Riven ost. När jag var liten fanns det en restaurang i Mariehamn som hette Ciao Ciao Tropical, där åt jag nästan alltid langos med räkor
Langos

Langos

Servera langosarna med vitlökssmör som du penslar över, creme fracihe, riven ost, hackad rödlök, räkor, stenbitsrom och grillkrydda
Langos med god topping!

Langos med god topping!

Servera med vitlökssås, finhackad rödlök och en klick röd rom (jag hade även lite riven ost på min). För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos
Langos

Langos

riven ost. Fritera langosbröden, ett och ett, i oljan någon minut på var sida tills färgen är gyllengul
Langos!

Langos!

Varför inte äta lite langos på fredag. Lägg på papper och bre oljan över langosen när de har svalnat. Vad man vill ha på langosen är friviligt men ni har tre exempel här på bilderna
Langos

Langos

Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
Langos

Langos

riven ost. För några veckor sedan bjöd vi på langos. Varenda år på marknader har vi sett de långa köerna utanför langos-vagnarna men aldrig känt oss riktigt manade att smaka
Langos!

Langos!

Jag använde mig av skinka, räkor, rödlök, gräslök och riven ost. Är du en sådan person som alltid äter langos på marknad och festival, som köar länge för att få smaka på denna delikatess