Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. Servera med gräddfil/creme fraiche blandat med pressad vitlök samt hackad rödlök, riven ost & rom
Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Vi penslade langosen med smält vitlökssmör och lassade sedan på smetana, räkor, hackad rödlök och stenbitsrom
Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda. Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfria langos
Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. Efter ett tips i facebookgruppen LCHF-tips, pepp och recept, gjorde jag min variant av LCHF-langos
Creame fraiche blandat med pressad vitlök efter smak och tycke. För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos
(Creme fraiche, hackad rödlök, räkor, svart rom och gräslök). Varför inte äta lite langos på fredag. Lägg på papper och bre oljan över langosen när de har svalnat
I botten hade jag creme fraiche som jag rört ner en pressad vitlöksklyfta i. Är du en sådan person som alltid äter langos på marknad och festival, som köar länge för att få smaka på denna delikatess