Langos fraiche recept

LCHF langos

LCHF langos

Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. Dammar av ännu ett gammalt recept
Recept: Langos

Recept: Langos

Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Vi penslade langosen med smält vitlökssmör och lassade sedan på smetana, räkor, hackad rödlök och stenbitsrom
Glutenfria langos

Glutenfria langos

Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda. Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfria langos
Langos

Langos

creme fraiche. Serverade lite plockmat till förrätt och Langos till huvudrätt. creme fraiche. Vi toppade våra langos med
LCHF langos

LCHF langos

Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. Efter ett tips i facebookgruppen LCHF-tips, pepp och recept, gjorde jag min variant av LCHF-langos
Langos

Langos

Varför inte äta langos Till helgen. Langos är väldigt gott och enkel att göra. lägg langosen på hushållspapper så är det inte lika mycke olja på dom
Langos med skagenröra

Langos med skagenröra

Jag vet inte hur langos ska smaka, jag tror bara jag har ätit det en gång, men jag tycker denna variant är jättegod
Langos med räkor

Langos med räkor

När jag var liten fanns det en restaurang i Mariehamn som hette Ciao Ciao Tropical, där åt jag nästan alltid langos med räkor
Langos med god topping!

Langos med god topping!

Creame fraiche blandat med pressad vitlök efter smak och tycke. För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos
Langos!

Langos!

(Creme fraiche, hackad rödlök, räkor, svart rom och gräslök). Varför inte äta lite langos på fredag. Lägg på papper och bre oljan över langosen när de har svalnat
Langos

Langos

creme fraiche. Huvudrätten var langos. 12 st langos. -Mama Skogly ♥ 12 st langos. Min bloggkompis Erica bjöd på fest med sommar- och jultema
Langos

Langos

vitlökssås (jag blandade crème fraiche med pressad vitlök, salt och peppar). För några veckor sedan bjöd vi på langos
Langos!

Langos!

I botten hade jag creme fraiche som jag rört ner en pressad vitlöksklyfta i. Är du en sådan person som alltid äter langos på marknad och festival, som köar länge för att få smaka på denna delikatess