Tillsätt rosmarin samt timjan. Sätt in potatisen i ungen medan du bryner lammrostbiffen. Bryn lammrostbiffen några minuter på varje sida i lite olivolja i en stekpanna
hackade örter (timjan eller rosmarin eller salvia). mindre lammrostbiffar. Marinera lammrostbiffarna i olivolja, örter, vitlök, citronskal och svartpeppar 1 dygn innan de ska tillagas
Timjan. Jag hade en bit lammrostbiff i frysen som jag utgick ifrån, belugalinser har jag aldrig provat på att använda och pumpacrème av butternutpumpa är något jag har hört talats om länge men heller aldrig gjort
Det är ett av de absolut mest välbalanserade vin jag har provat på och just lamm med vitlök, timjan och rosmarin är skolboksexemplet på den perfekta matchningen
Det handlar om Kalventrecote med murkelsås och Lammrostbiff med bearnaisesås, inte helt fel kan jag säga men dem bilderna och recepten får ni sukta efter till nästa inlägg
Resultatet blev lammrostbiff med rostad vitlökskräm, sparrisvelouté och en confiterad äggula serverat med potatispuré, sauterade sparrisknoppar och en rödvinsreduktion
700 g lammrostbiff skuren i grytbitar. 1 kvist timjan. 700 g lammrostbiff skuren i grytbitar. Igår var jag hemma hos en väninna på middag och vi började drömma om höstens alla grytor som skall kokas och njutas av