Nu glömmer jag hälften av tillbehören och av terrinen saknas denna gång en portion. Lammrostbiff med skumsås på chèvre, ugnsrostade tomater och lökemulsion – recept 4 personer
Förbered tillbehör som ex. Sätt in potatisen i ungen medan du bryner lammrostbiffen. Bryn lammrostbiffen några minuter på varje sida i lite olivolja i en stekpanna
Minipaprikorna var från början tänkta att bli en liten tapas-rätt, men fyllda med en blandning av chorizo, taleggio, fänkålsfrön och pinjenötter så blev det ett schysst tillbehör till lammet
Det handlar om Kalventrecote med murkelsås och Lammrostbiff med bearnaisesås, inte helt fel kan jag säga men dem bilderna och recepten får ni sukta efter till nästa inlägg
Lammrostbiff/lammstek eller lammentrecot fungerar lika bra. Som tillbehör valde vi sparris med ett örtigt citronsmör och en risotto med jordärtskocka som stekts gyllenbrun i smör innan den hamnade i risottokoket med shalottenlök, vitt vin, grönsaksfond och parmesan
Resultatet blev lammrostbiff med rostad vitlökskräm, sparrisvelouté och en confiterad äggula serverat med potatispuré, sauterade sparrisknoppar och en rödvinsreduktion
Mindre god varmrätt bestående av lammrostbiff och konstiga tillbehör. Ja, nu är det ju redan två veckor sen vi bodde på hotell, det går långsamt här inne kan man säga
Som tillbehör fick det bli en bulgur som blandades med tomat och persilja. Lammrostbiff fick utgöra huvudråvaran som sedan kompletterades med tre olika såser
Lammrostbiff och lammsalsiccia med rosmarinsky och getostcrème. Bröd, grissini och en trio tillbehör i form av smör, olivolja och tapenade ställdes snabbt fram på bordet vid middagen