hackade örter (timjan eller rosmarin eller salvia). mindre lammrostbiffar. Marinera lammrostbiffarna i olivolja, örter, vitlök, citronskal och svartpeppar 1 dygn innan de ska tillagas
Tanken var att ge karrén samma behandling som jag med förkärlek ger en lammstek eller lammrostbiff. 0,5 dl finackade, blandade färska örter (rosmarin, oregano, salvia, vitlöksgräs). 0,5 dl finackade, blandade färska örter (rosmarin, oregano, salvia, vitlöksgräs)
Värm under tiden honungen i en liten kastrull tills den blir flytande och tillsätt salvian. Gnid in lammrostbiffarna i olja och grilla dem på en medelvarm grill i ca 10-15 minuter. Pensla rostbiffarna runt om med salviahonungen och skär upp köttet i skivor á ½-1 cm. 2 lammrostbiffar á ca 190 g. 1 tsk salvia
med salt och peppar samt torkad timjan och salvia som gnids in i köttet. Lammrostbiff fick utgöra huvudråvaran som sedan kompletterades med tre olika såser
I min krets av kollegor i projektet Ambassadör för kvinnors företagande fick jag en förfrågan på recept på lammrostbiff, nåja förfågan kom inte direkt till mig utan på facebook, men jag tog genast åt mig