Dela rostbiffen i fyra biffar och banka ut biffarna något. 800 g lammrostbiff. Låt biffarna marinera en timme i olivolja med hackad vitlök och rosmarin
Bäst föll alltså dagens recept ut, lammrostbiff med örtglaze satt som den berömda krocketklubban till vinet, och efter två tillagningar med några finjusteringar blev vi nöjda med slutresultatet
Gnid in rostbiffarna och lägg de i en ugnsfastform, lägg citronskivorna runt om. Värm ugnen till 150°. Riv citronskalet och skär sedan citronerna i skivor
Rosastekt lammrostbiff på en surdegskiva, stekt svamp, syrad lök blir en mumsig middag. Rosta mackan, lägg på sallad och rostbiffen, toppa med svamp och lök och garnera med timjan
Rostbiffen är en ganska ny styckningsdel på lamm. Lägg rostbiffarna i en plastpåse eller skål och blanda dem med pressad citron, vitlök, peppar och mynta
Gnid in lammrostbiffarna i olja och grilla dem på en medelvarm grill i ca 10-15 minuter. Pensla rostbiffarna runt om med salviahonungen och skär upp köttet i skivor á ½-1 cm. 2 lammrostbiffar á ca 190 g