Ha i en stor smörklick och klipp i persilja. Lammrostbiff. 1 knippe persilja. 4 bitar lammrostbiff. 1. Hacka löken och låt den långsamt mjukna i en stekpanna med ordentligt med smör
Det handlar om Kalventrecote med murkelsås och Lammrostbiff med bearnaisesås, inte helt fel kan jag säga men dem bilderna och recepten får ni sukta efter till nästa inlägg
Vi började med att marinera lammrostbiff i en blandning av persilja, vitlök, citron, sumak (libanesisk syrlig krydda gjord på sumakbäret), svartpeppar och olivolja, som vi sedan grillade
Camilla köpte sedan hem Lammrostbiff och bearnaisesås från "Lammet & grisen". Till förrätt gjorde vi halstrade pilgrimsmusslor som toppade med parmesan, persilja och gräslök
Blanda i en skål olja, honung, vitvinsvinäger, salt, peppar och lite hackad persilja. Färskost fylld parmarulle med syrade tomater och grillad lammrostbiff med goda tillbehör 2p
Som tillbehör fick det bli en bulgur som blandades med tomat och persilja. Lammrostbiff fick utgöra huvudråvaran som sedan kompletterades med tre olika såser
Blanda smör, vitlök och persilja med lite flingsalt och peppar. Jag hittade en lammrostbiff i frysen i helgen som jag tog upp och stekte på för någon dag sedan sen har den fått vila i kylskåpet tills idag och när jag kom hem från jobbet gick det riktigt fort att få in maten i ugnen
Toppa med valnötterna brutna i bitar och den finhackade persiljan. Jurek Holzer 6 st lammrostbiff , ca, (Ca 150 - 200 g styck). 2 msk persilja, finhackad