Grovstrimla morötterna och skär zucchini samt paprikan i lika stora. Lammrostbiff fick utgöra huvudråvaran som sedan kompletterades med tre olika såser
Lammrostbiff 150g/persrosmarintimjanoljavitlökspulversaltpepparca 1 tsk av varjePolenta kakan. 4 pers2 dl polentagryn1 gul lök½ röd paprika½ grön paprika2 vitlöksklyftor½ dl riven permesan1 msk kalvfondsalt, pepparKoka polentagrynen i 1/2 l vatten och kalvfonden i ca 5 min
1-1,5 kg Högrev/Kycklinglår/Lammrostbiff. Dalmatinska Peka ispod saca. Dalmatisk Peka är en kroatisk maträtt ifrån den södra kustregionen Dalmatien (Kr
Blanda ihop med paprika, vitlök, chili,salladslök, fetaost och salt. Rulla runt lammrostbiffarnaordentligt i marinaden och låt stå medan du görgratängen
Fräs löken i olja och vänd ner sqash, tomater och paprika mot slutet. Servera grytan med grekiskt bondbröd 600 g lammrostbiff stek eller bog. 1 röd paprika