Låt biffarna marinera en timme i olivolja med hackad vitlök och rosmarin. olivolja. Grilla biffarna tillsammans med 12 gröna sparrisar som du penslat med olivolja. 800 g lammrostbiff
Stänk sedan lite olivolja över halvorna och strö över socker och salt. Lammrostbiff med skumsås på chèvre, ugnsrostade tomater och lökemulsion – recept 4 personer. 2 msk olivolja. ca 1,5 dl olivolja. 2 msk olivolja
Bryn lammrostbiffen några minuter på varje sida i lite olivolja i en stekpanna. Råstek och bryn potatisen i olivolja lite i taget i en stekpanna några minuter
Hacka rosmarinen och mortla med olivoljan, rör sedan ner det i ostkrämen och smaka av med honung. Bäst föll alltså dagens recept ut, lammrostbiff med örtglaze satt som den berömda krocketklubban till vinet, och efter två tillagningar med några finjusteringar blev vi nöjda med slutresultatet
Olivolja. Jag hade en bit lammrostbiff i frysen som jag utgick ifrån, belugalinser har jag aldrig provat på att använda och pumpacrème av butternutpumpa är något jag har hört talats om länge men heller aldrig gjort
Vi började med att marinera lammrostbiff i en blandning av persilja, vitlök, citron, sumak (libanesisk syrlig krydda gjord på sumakbäret), svartpeppar och olivolja, som vi sedan grillade
Pizza toppad med lammrostbiff. En annan god topping som jag gjort på denna pizzabotten tidigare är att hoppa över tomatsåsen och istället pensla olivolja på den förgräddade pizzabotten och sedan toppa med riven ost, tunt skivade tomater, fetaostkuber, svarta oliver och oregano
Såsen smakade utmärkt tillsammans med grillad lammrostbiff och ugnsbakade rödbetor. Vänd vitlöksklyftorna i lite olivolja och lägg i en stekpanna eller ugnsfast form