Själv tycker jag rostbiffen smakar jättegott och mycket mer än själva filen. Bryn lammrostbiffen runtom i smöret i en stekpanna och krydda med tomjanen och rejält med salt och svartpeppar
Jag hade en bit lammrostbiff i frysen som jag utgick ifrån, belugalinser har jag aldrig provat på att använda och pumpacrème av butternutpumpa är något jag har hört talats om länge men heller aldrig gjort
Vi började med att marinera lammrostbiff i en blandning av persilja, vitlök, citron, sumak (libanesisk syrlig krydda gjord på sumakbäret), svartpeppar och olivolja, som vi sedan grillade
Resultatet blev lammrostbiff med rostad vitlökskräm, sparrisvelouté och en confiterad äggula serverat med potatispuré, sauterade sparrisknoppar och en rödvinsreduktion
700 g lammrostbiff skuren i grytbitar. 700 g lammrostbiff skuren i grytbitar. Igår var jag hemma hos en väninna på middag och vi började drömma om höstens alla grytor som skall kokas och njutas av