Tillsätt buljong i omgångar, koka tills riset är al dente. 6-8 dl buljong, grönsak eller kyckling. 600 gram lammrostbiff. 6-8 dl buljong, grönsak eller kyckling. 600 gram lammrostbiff
Köttbuljong. När köttet vilar ( gärna inlindat i aluminiumfolie ) rör ner 2 dl vin i stekpannan där köttet varit, koka ner, smaka av med lite buljong och red såsen med maizena utrört i det vita vinet
Koka upp buljongen och lägg i dillstjälkarna och grönsakerna. Rimmad lammrostbiff går att beställa av kötthandlaren, men även färsk och orimmad går bra att använda
Rör ner vinet och lika mycket av kycklingbuljongen. Salta och peppra lammrostbiffarna. Späd då med mer kycklingbuljong och låt småkoka under ständig omrörning
Precis innan servering tillsätt sista buljongen och parmesanosten. Lammrostbiff 4 st. Lamm x 2. Parera och marinera lammet i mejramen och den hackade vitlöken, låt ligga en timme